Ce inseamna optimizare SEO – promovarea pe motoarele de cautare (Google)?

Serviciul de SEO este procesul de imbunatatire a unui site, cu scopul de a mari calitatea si volumul de vizitatori care ajung pe site prin cautari pe Google, Bing, Yahoo, etc.

De ce ai nevoie de SEO?

Sunshine-Coast-SEO[1]Daca site-ul tau nu este gasit usor, ratezi un numar imens de oportunitati de afaceri, cu oameni care cautand, chiar au nevoie de serviciu sau produsul pe care il vinzi. Pentru a avea trafic si vizitatori din motoarele de cautare, e nevoie ca site-ul sa fie prezent in primele 3 pagini cu rezultate ale cautarii, de preferat in primele 10 rezultate. 90% din utilizatori declara ca nu merg mai departe de primele 3 pagini de rezultate ale cautarilor.

Prin investirea in achizitionarea unui serviciu SEO de la un expert SEO si directionarea utilizatorilor potriviti catre site-ul tau, utilizand cuvintele cheie cele mai bune si eficiente, serviciul SEO iti va furniza o returnare a investitiei minunata. E dovedit ca promovarea prin SEO este una dintre cele mai bune si eficiente metode de publicitate pe care le poti face. Investind in SEO pentru site-ul tau vei economisi bani pe care ii poti altfel pierde prin alte metode de promovare.

Serviciile noastre de SEO

La PromovareOnline.eu, credem cu tarie ca optimizarea unui site pentru Google si alte motoare de cautare, va aduce cel mai mare grad de satisfactie pentru orice client.

Experienta noastra este usor de dovedit. Avem in portofoliul de lucrari zeci de site-uri web, care sunt pe prima pagina de rezultate Google, dupa o sumedenie de cuvinte cheie. Putem sa va demonstram usor ca suntem experti in optimizarea oricarui tip de site pentru Google si alte motoare de cautare. Contactati-ne si va vom furniza o intreaga lista de site-uri optimizate de noi si cuvintele cheie dupa care performeaza in Google.

Serviciile noastre de SEO includ:

Optimizare SEO Google

  • Audit SEO. Expertii nostrii in SEO vor face o analiza de ansamblu a site-ului tau. Vor fi avute in vedere modul in care site-ul a fost realizat, continutul site-ului (text si imagini), navigarea, codul, viteza de incarcare, prezenta in internet, etc.
  • Realizarea unei strategii. Vom lucra impreuna pentru a realiza un plan de actiuni care va aduce cele mai bune rezultate si cel mai bun trafic de vizitatori din piata in care activezi. Telul este dezvoltarea strategiei SEO ideale, care sa aduca un succes rapid si durabil.
  • Implementare. Ne vom asigura ca fiecare pagina a site-ului tau este bine optimizata si are elemente tehnice unice (meta tags, cod curat, continut text agreat de catre Google si alte motoare de cautare, etc.)
  • Analiza si recomandari de imbunatatire. Vom instala pe site unelte de analiza si urmarire a comportamentului vizitatorilor, cu scopul unic de a imbunatati performanta site-ului. Datele obtinute ne vor ajuta sa va oferim cele mai bune sfaturi pentru cresterea eficientei si a rezultatelor.


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Site-ul dvs. (ex: www.numesite.ro):

Cuvinte cheie / expresii pentru optimizare

Site-urile concurentei directe