Cati bani trebuie sa investesc in publicitate on-line?

Bugetul pentru investitii in promovare il in functie de obiective. Cum AdWords este un sistem Pay per Click, practic decizi cati vizitatori vreti sa intre in sediul tau de prezentare sau in magazin. Pentru a testa sistemul, va invitam sa testati eficienta gratuit cu doua zile de test, cu un buget zilnic de 50 de lei, pe care vi-i oferim.

Cum functioneaza AdWords?

Am incercat AdWords, nu a functionat. De ce?

Motivele pentru cazurile rare in care AdWords nu si-a dovedit eficienta sunt cate.Cel mai important este un set-up incorect al campaniei. Asta inseamna alegerea unor cuvinte cheie prea scumpe, neincluderea cuvintelor/expresiilor de nisa, campanie si anunturi prea noi, care au scor de calitate scazut, etc.De asemenea o campanie care nu a fost optimizata prin adaugarea de cuvinte cheie negative, sau care a fost geo-targetata gresit.

Ce inseamna conversie?

Conversia in AdWords este o actiune a vizitatorului care are o valoare monetizabila.De exemplu vizitatorul cumpara un produs, sau vizitatorul trimite o cerere de oferta. Sau vizitatorul petrece minim 3 minute pe site, caz in care cel mai probabil este profund interesat de serviciile sau produsele tale.